Lectura previa als usuaris

Avatar de l’usuari
Victor
Site Admin
Entrades: 17
Membre des de: dc. gen. 09, 2019 9:31 pm
Ubicació: Canet de Mar
Contacta:

Lectura previa als usuaris

Entrada Autor: Victor » dj. gen. 10, 2019 1:18 am

Benvinguts !!!

Aquest fòrum a estat creat amb l'objectiu de ser un lloc de reunió del projecte CMI, en aquest, es podran fer propostes, exposar dubtes que s'intentaran resoldre de la millor forma i rapidesa possible. Per tal que això sigui possible és necessari un seguit de normes que tothom ha de tenir clares.

- Tots els observadors que tinguin estació a CMI han de posar a la firma del perfil del fòrum les pastilles de les seves estacions.
- Els temes que estiguin resolts, seran eliminats a no ser que aportin informació que pugui fer servei als demès.
- Escriu correctament, sense fer servir abreviacions de wassap o SMS.

Quant facis preguntes,

- Fes una exposició dels fets clara i precisa, si el problema és informàtic, ajudarà molt que pengeu captures de pantalla dels missatges y configuracions que
teniu.
- En els fòrums específics hi ha molta informació, abans de preguntar, assegureu-vos que el que voleu resoldre no estigui ja explicat.
- No envieu missatges privats als moderadors de cada fòrum, per a resoldre dubtes, feu servir el fòrum!!

MOLT IMPORTANT!!
- En cap cas s'acceptaran missatges ofensius i que faltin el respecte a algú. Qualsevol usuari que participi amb missatges d'aquest tipus ni que sigui una sola
vegada, sera expulsat sense previ avís a CMI, volem un fòrum on es pugui parlar de tot, però sense faltar el respecte i amb educació.
- En cap cas es contestaran dubtes i problemes que estiguin relacionats amb altres xarxes i/o usuaris que no siguin de CMI.
- En aquest fòrum no es permet la compra i venda de productes o materials ja siguin nous o de segona mà a través de terceres persones o empreses, qualsevol missatge que no compleixi aquesta norma, serà eliminat sense previ avís.

Moltes gràcies per formar part de CMI
Imatge


Oferint dades des del Maresme. GRUP CMI.