Weatherlink USB i Port Serie per Torbonada

Avatar de l’usuari
Victor
Site Admin
Entrades: 17
Membre des de: dc. gen. 09, 2019 9:31 pm
Ubicació: Canet de Mar
Contacta:

Weatherlink USB i Port Serie per Torbonada

Entrada Autor: Victor » dj. gen. 10, 2019 1:23 am

Bones a totes i tots,

Watherlink, és un programa de la prestigiosa marca Davis i és compatible amb totes les seves estacions i sensors. El sofware te dues parts.

Per una banda tenim el datalogger que et permet guardar les dades diversos dies, depenen de l’interval de baixada que posem.

Per una altre banda tenim el sofware pròpiament dit, que serveix per a monitoritzar a temps real en un ordenador, crear gràfics, crear informes detallats, exportar les dades a fulls de càlcul, compartir les teves dades a la majoria de xarxes de meteorologia com ara CMI i emmagatzemar tota la informació que ha registrat l’estació des del seu inici al PC.

El funcionament d’aquestes dues parts és molt senzill. El datalogger es connecta a la consola de l’estació o weather envoy, una vegada que hem connectat el datalogger, prosseguim a la connexió del cable d’ internet que te el datalogger i el connectem amb el cable que porta incorporat aquest pack (aquest cables poden ser de tres tipus: USB, Port Sèrie o d’internet si és IP) fins a l’ordenador o router si és weatherlink IP( aquest software te un fil específic).

A mida que vagin sorgint dubtes sobre el softwear weatherlinK, aniré posant tutorials per tal que tothom sàpiga com funciona aquest programa.

Penseu que els que fem aquestes tasques ho fem de forma totalment voluntària i per tant dediquem el nostre poc temps lliure que ens queda per a poder respondre els vostres dubtes, si en algun moment no ho fem amb la rapidesa que s’espera demanem disculpes. Les demandes, es respondran amb la màxima rapidesa i claredat que puguem. Per aquest motiu, demanem que us llegiu les normes del fòrum per tal que les vostres demandes siguin el més precises i entenedores possibles.

Moltes gracies a tots i encantat de poder ajudar-vos amb tot el que pugui
Imatge


Oferint dades des del Maresme. GRUP CMI.